small_DSC3979_blanco papier.jpg

Oprecht benieuwd naar jouw verhaal.

Professionaliteit, vakmanschap, eerlijkheid en transparantie staan centraal. En natuurlijk wordt er gewerkt met humor, daar hou ik van. Vanuit die ongedwongen sfeer ontstaan vaak de beste ideeën. 

storytelling

Passie voor communicatie dat is mijn drijfveer. Ik ben oprecht benieuwd naar jouw unieke verhaal. Vanuit mijn skills als interviewer en tekstschrijver, is het mijn ding om meteen de diepte in te gaan. Op zoek naar het unieke verhaal van jouw bedrijf. Al pratend komt dan het bestaansrecht van de organisatie vanzelf boven. Vervolgens is het mijn vak om de vertaalslag te maken naar de doelgroep. Storytelling passend bij de bedrijfsdoelen. 

breed inzetbaar

Sinds 2005 ben ik werkzaam in dit vakgebied. Gestart als journalist en daarna verder gegaan als communicatieadviseur bij Lievens Communicatie. Ik werkte zes jaar met veel plezier voor diverse klanten als Dow Benelux B.V., Rabobank, Total Raffinaderij, Den Doelder Pallets en voor de N.V. Westerscheldetunnel. Bij het laatste bedrijf heb ik vervolgens ruim zes jaar op de interne communicatieafdeling gewerkt. Van deze brede basis heb ik nog elke dag profijt!

puur content

De bedrijfsnaam Puur Content heeft een dubbele betekenis. Wanneer je ‘Content’ opzoekt in de Van Dale, dan betekent dit: tevreden. En daar ga ik voor: dat mijn klanten tevreden zijn over de samenwerking én het eindresultaat. Vanuit het Engels staat Content voor: ‘inhoud’. In het communicatievak wordt dit veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld Contentmarketing. Of ‘een contentkalender’, waarbij je een jaarplanning maakt voor social media. Puur Content adviseert en schrijft

puur op de inhoud (content). Wat ik doe vind je hier.

  • Black LinkedIn Icon

puur

 

(bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 


1. zuiver, onvervalst: puur goud

Puur betekent: zuiver, echt en authentiek.

En het betekent ook: eerlijk en open communiceren. Soms wat direct… maar wel oprecht.

content

 

(bijvoeglijk naamwoord) 


1. tevreden

Content. Het is een woord dat misschien niet vaak wordt gebruikt. Maar, in onze Zeeuws-Vlaamse omgeving (en zeker over de grens) hoor je dit woord regelmatig. Over het algemeen is iemand dan zéér tevreden over iets. Of mijn klanten ook tevreden zijn? Dat lees je in mijn portfolio.