Hulst voor Elkaar

Stichting Hulst voor Elkaar is de centrale wegwijzer in de gemeente Hulst voor iedereen die ondersteuning en advies nodig heeft op het gebied van zorg en welzijn. 

Deze stichting heeft de hulp ingeroepen van marketing- en communicatiebureau Cows & Stars in Terneuzen voor het uitvoeren van een naamsbekendheidsonderzoek, het schrijven van een communicatieplan en het vernieuwen van de website. Een mooie opdracht! Cows & Stars heeft hierbij ondersteuning gevraagd van Puur Content.

Gedurende een half jaar werkten we intensief samen om deze klus te klaren. Patrick Dobbelaar van Cows & Stars over deze samenwerking: 

"De expertise van Lieneke was een mooie aanvulling op die van ons bureau. Met haar vermogen om van complexe materie te komen tot kernachtige en heldere omschrijvingen, heeft ze het dienstverleningspakket van de klant heel toegankelijk weten te formuleren. Dat vroeg niet alleen ervaring en expertise in het vak, maar ook nieuwsgierigheid, betrokkenheid en doortastendheid. Een krachtige combinatie! Heel content met zo’n fijne ‘externe’ collega." 

 

Benieuwd naar het resultaat?

Kijk op: www.hulstvoorelkaar.nl