logo_Porthos_web (002).gif

Porthos Walcheren

Voor Porthos Walcheren, een samenwerkingsverband tussen de drie Walcherse gemeenten: Vlissingen, Middelburg en Veere ben ik aan de slag als communicatieadviseur. Porthos biedt advies en ondersteuning op het gebied van de Jeugdwet en de wet maatschappelijke ondersteuning. Deze opdracht is langdurig, waarbij ik werkzaam ben op locaties in Domburg, Middelburg en Vlissingen. 
 

Mijn werkzaamheden? Advisering van MT-leden en de algemeen directeur, interne communicatie voor de medewerkers, externe communicatie naar klanten en partnerorganisatie. Daarnaast onderhoud is het belangrijk om in nauw contact te staan met de drie gemeenten op communicatievlak. Een uitdagende opdracht! 

 

Referentie, Peter Brakman, manager Porthos:

"Porthos bevindt zich sinds de zomer van 2018 in een bijzondere situatie. De Walcherse gemeenten hebben besloten de samenwerking met ingang van 2020 te stoppen en daarmee de organisatie Porthos te beëindigen. 2019 zal daarom een uitzonderlijk jaar worden. Lieneke heeft zich in korte tijd zowel de inhoud als de bestuurlijke context van Porthos goed eigen gemaakt. Zij is in staat om heldere communicatieteksten te schrijven en goede relaties te onderhouden. Zij is een energiek communicatiemedewerker en heeft goed oog voor klanten en medewerkers en de diversiteit aan belangen. Lieneke opereert tactvol, duidelijk en direct. Door haar persoonlijkheid is het aangenaam samenwerken met haar."