Wat is de doelstelling?

Wil je de bedrijfswebsite vernieuwen? Benieuwd hoe je social media meer kunt inzetten? Meer inzetten op storytelling en contentmarketing? Of ben je op zoek naar manieren om je medewerkers te motiveren? Wat is je doel? Ik denk graag mee en houd ervan om het advies ook om te zetten in daden.

 

wat is de communicatievraag?

Het maakt niet uit of je een eenmanszaak hebt of een bedrijf met honderden medewerkers. Ik heb voor een breed scala aan opdrachtgevers gewerkt. Jouw verhaal en doelstellingen staan centraal. Ik ben breed inzetbaarheb ruime ervaring zowel met interne als externe communicatie en marketing… Van advies tot uitvoering, van communicatieplan tot het schrijven van websiteteksten. Ook wanneer er vervanging of tijdelijke versterking nodig is op de communicatieafdeling, kan ik misschien iets voor jouw organisatie betekenen.

breed netwerk

De grafische uitwerking laat ik over aan specialisten: grafisch vormgevers, drukkers en websitebouwers. Indien gewenst denk ik in dit creatieve proces graag mee. Ik heb veel ervaring met het werken in teams en ben gewend daarin een aansturende rol te vervullen. Het mooie van het werken met diverse zelfstandigen, is dat er een communicatieteam geboren wordt van mensen die passen bij jouw bedrijf en werkwijze.

 

gaan we in gesprek?

Heb je een communicatievraag? Neem gerust contact op. Indien ik een meerwaarde kan bieden, dan volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als 'de klik' er is, dan weten we dat meteen!

Ieder bedrijf heeft een verhaal

Deel het.

communicatieadvies Puur Content