De Persgroep

De Persgroep Nederland streeft ernaar de meest toonaangevende en grootste nieuwsuitgever van Nederland te zijn: met 4 nationale, 9 regionale en ruim 200 huis-aan-huiskranten. Een ambitieuze uitgever met passie voor media. De Persgroep is ook verantwoordelijk voor De Ondernemer. Hét platform voor ondernemers: online, in print en tijdens events. Van lokaal tot landelijk, van start-up tot familiebedrijf. In Zeeland verschijnt De Ondernemer onder andere als bijlage bij de regionale kranten de PZC en BN DeStem.

In de editie van maart 2018 mocht ik bijdragen aan twee artikelen voor De Ondernemer: één over biologische boer Emiel van de Vijver die naast zijn biologische akkerbouwbedrijf experimenteert met anderhalve hectare Voedselbos. Een nieuwe manier van duurzame landbouw. Lees hier het artikel.

Daarnaast schreef ik in deze editie een advertorial over Automotions, mobiliteitsgroep met meerdere vestigingen in Zeeland en West-Brabant. Lees hier het artikel.

 

Referentie van Timo van der Kasteele van De Ondernemer:

"Het aanbod aan freelance tekstschrijvers is groot. Zie door de bomen het bos maar eens. Als schrijver moet je in de huid van de boodschapper kunnen kruipen. En tegelijker de lezer niet uit het oog verliezen. Weinigen die dat goed kunnen. Lieneke kan dat als geen ander. Voor De Ondernemer heb ik Lieneke ingehuurd voor twee spoedklussen. Die zijn zowel naar tevredenheid van de klant als de redactie uitgevoerd. En niet onbelangrijk: óp tijd.

Tien jaar terug heb ik Lieneke leren kennen als communicatieadviseur bij Lievens Communicatie. Wat toen al opviel en niet is veranderd, is haar nuchtere kijk en praktische instelling. Ze stelt de juiste vragen, op het juiste moment. En ze denkt goed na over de boodschap, zodat een tekst ook echt het verschil maakt."

www.deondernemer.nl