ontdek seks cover.png

Redigeren boek: Ontdek Seks

In het voorjaar van 2017 redigeerde ik het boek van huisarts Arjan Munneke met de titel: Ontdek seks - Van Lust naar Liefde.

Vanuit zijn praktijk als huisarts zag Arjan hoe mensen worstelen met het beleven van goede seks. Zeker wanneer ze zijn beïnvloed door onrealistische ideeën over seks, die gevoed zijn vanuit de media en pornografie en soms ook misbruik. Seks is vaak ontkoppeld van de liefde. Waardoor seks snel gaat vervelen of mogelijk zelfs beangstigen. Vanuit zijn medische kennis over het menselijk lichaam, beschrijft hij op interessante en praktische wijze hoe je de liefde weer kunt toevoegen aan het seksleven, zodat het (weer) een superervaring wordt tussen de lakens. 
Het boek is in 2018 gedrukt. Lees meer op: www.ontdekseks.nl

Officieel valt het redigeren van het boek van Arjan Munneke nog nét voor de opstartperiode van Puur Content. Het was dan ook meer een vriendendienst dan een betaalde opdracht. Overigens een ontzettend leuke opdracht, omdat een boekproductie een totaal andere manier van schrijven is dan korte teksten. En het schrijven van een boek staat op mijn 'bucketlist'. Dankzij deze opdracht ben ik er nog meer van overtuigd dat dit echt gaat gebeuren. Ooit... in de toekomst. 

Arjan Munneke over de samenwerking:

"Lieneke is echt een ster in schrijven. Ze denkt met je mee en ze heeft me goed geholpen. Niet alleen met de schrijffouten uit mijn boek te halen, maar ze heeft ook de tekst grotendeels geredigeerd. Zaken die ik als debuterend schrijver niet zag, zag Lieneke wel en daar heeft ze mij uitstekend mee geholpen. Ik kan haar van harte aanbevelen."